אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
שום שחור – כל מה שרציתם לדעת
לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה המשווקת “שום שחור” לא אשקר בהתחלה הייתי קצת סקפטית ואפילו לא הבנתי מה המוצר, הם הבטיחו לי שמוצר כזה
כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.
סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים
דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים
לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי
עוגת יום הולדת ללא גלוטן
למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.