החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

אצבעות גבינה ללא גלוטן

מתכון לאצבעות גבינה:

המזג אויר חם במיוחד והחשק לבשל או להיות במטבח יורד לאט לאט.
אז יש לי פתרון מושלם בשבילכם לנשנוש והוא קל להכנה, עם הקראנץ המושלם ללא טיגון !
כן, כן האצבעות גבינה האלה אפויות !
יצאו לכם כ16 יחידות שיתחסלו בשניות.
מוכנים להכין?

 

מצרכים:

 

  • חבילת אצבעות מוצרלה / 180 גרם גוש גבינה צהובה לבחירתכם
  • חצי כוס פירורי לחם תמי
  • 3 ביצים
  • כוס קמח רב תכליתי תמי

.

 

אופן ההכנה:


1

תחילה נחתוך את אצבעות המוצרלה לחצי / את גוש הגבינה לגודל של חצי אצבע. לאחר מכן נטרוף ביצים ונכין בקערות נפרדות קערה עם הקמח וקערה עם פירורי הלחם .

2

נטבול כל אצבע גבינה בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם – שימו לב שהפירורים מכסים את כל הגבינה, שהגבינה לא תברח לכם באפייה. אפשר לחזור על הפעולה פעמיים (שימו לב שהציפוי לא עבה מידי).

3

לאחר מכן נסדר בתבנית ונכניס למקפיא ל15 דקות. בזמן הזה נחמם תנור על מצב טורבו – 200 מעלות .

4

נוציא מהמקפיא ונרסס מעט עם תרסיס שמן על כל נשנושי הגבינה שלנו ונכניס אותם לאפייה של כ5 דקות .

מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות בצד!
*** אין צורך להוסיף תבלינים מאחר ופירורי הלחם של תמי מתאימים בתיבול בדיוק .

בתיאבון, תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

16.90

19.50

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה