אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
שום שחור – כל מה שרציתם לדעת
לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה המשווקת “שום שחור” לא אשקר בהתחלה הייתי קצת סקפטית ואפילו לא הבנתי מה המוצר, הם הבטיחו לי שמוצר כזה
נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים
ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים! התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא
בייגל ללא גלוטן
הרבה זמן שהמוצרים של “בוב’ס רד מיל” היו חסרים בשוק, אם עצרתם את עצמכם רגע לשאול – מה אלו המוצרים הללו? אז כדאי שתכירו.לסדרה של
לשמור על ספונטניות גם עם רגישות לגלוטן
מתי בפעם האחרונה הייתם ספונטניים? מתי החלטתם לעשות משהו בלי לתכנן לפחות שבוע קודם? אנשים שרגישים לגלוטן פחות ספונטניים, זה לא איזה מחקר שעשיתי אבל
טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –
כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.