אתם חייבים לנסות
הנמכרים ביותר
מבצעים שווים


פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ

כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.

נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים
ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים! התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא

סנטוריני ללא גלוטן
החלטה מהירה של הרגע הכריעה – נוסעים לטיול בנות בסנטוריני. האופציות שהיו מונחות על השולחן סיציליה או סנטוריני. אני שמכירה את איטליה וכמה היא טובה

לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי

צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה

פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ

כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.

נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים
ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים! התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא

סנטוריני ללא גלוטן
החלטה מהירה של הרגע הכריעה – נוסעים לטיול בנות בסנטוריני. האופציות שהיו מונחות על השולחן סיציליה או סנטוריני. אני שמכירה את איטליה וכמה היא טובה

לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי

צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה

פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ

כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.

נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים
ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים! התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.