החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

עוגיות ללא אפייה וללא גלוטן

שיתוף לחברים

עוגיות ללא אפייה

מתכון של בוב’ס רד מיל

בחום הזה עדיף כמה שפחות להפעיל את תנור האפייה, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכון פשוט וקל לעוגיות טבעוניות טעימות בטירוף ללא אפייה שיעיפו אתכם גבוה עם טעמים עשירים של 100% קקאו אמיתי, חמאת בוטנים ושיבולת שועל מלאה. כיף גדול להכין עם הילדים ולנשנש גם אחרי שהם כבר הלכו לישון.

זמן הכנה: 15 דקות

זמן המתנה: כ-30 דקות

כמות : 10 עוגיות יפיפיות

לעוגיות:
שתי כפות שמן קוקוס לא מזוכך- או שמן אחר שאתם מעדיפים
שוקולד 100% קקאו 45 גרם- שבור גס
שליש כוס- כ-90 גרם- חמאת בוטנים אמיתית
רבע כוס- כ-70 גרם- סירופ מייפל טבעי
כוס אחת – כ-90 גרם- שיבולת שועל מלאה ללא גלוטן של בוב’ס רד מיל
רבע כפית מלח ים

על העוגיות:
אחרי שהעוגיות יהיו מוכנות נפזר עליהן בוטנים(טבעיים- לא מומלחים) קלויים קצוצים גס, וקצת מלח ים גס

אופן ההכנה:
יש לחמם מחבת קטנה לחום בינוני ולהמיס את שמן הקוקוס. כשהכל נמס להנמיך לחום נמוך ולהוסיף את הקקאו עד להמסה. הוסיפו פנימה את חמאת הבוטנים וסירופ המייפל וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. הורידו מהאש, הוסיפו את שיבולת השועל והמלח וערבבו היטב. בעזרת כף עוגיות(או כל כלי אחר שיש ברשותכם) עצבו את העוגיות מהתערובת על גבי נייר אפייה ומעכו קלות עם משהו שטוח או עם הידיים. פזרו מעל את הבוטנים הקצוצים ומלח הים. העבירו למקרר עד להתגבשות והתקשות של העוגיות. תיהנו

הערות למתכון- אפשר לשמור את העוגיות בקופסה סגורה במקרר לפחות לשבוע.

בתאבון !

אולי יעניין אתכם גם...

רומא ללא גלוטן

איטליה, איזו הפתעה שדווקא במדינת הבצקים והפסטה האפשרויות שיש לנו, הצליאקים הן בלתי מוגבלות.נכון, כתבתי בעבר פוסט על איטליה וכמה מדהימה היא אבל הפעם הופתעתי

קראו עוד...

צליאק ולימודים

נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה

קראו עוד...

סרי לנקה ללא גלוטן

לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

קראו עוד...