

דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים

טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –

פיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר
הפיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר! כמה שיחות היו לי על פיתות, הבצק הכול כך פשוט הזה לפעמים יכול לעשות ההבדל. ואני לא מדברת רק על

לחם בננה קרמבל אגוזים ללא גלוטן
לחם בננה קרמבל אגוזים ללא גלוטן מתכון של בובס רד מיל את המתכון הזה אנחנו אוהבים במיוחד הוא טעים בטירוף וממלא את הבית בניחוחות מתקתקים, עשיר בסיבים

סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.

דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים

טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –

פיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר
הפיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר! כמה שיחות היו לי על פיתות, הבצק הכול כך פשוט הזה לפעמים יכול לעשות ההבדל. ואני לא מדברת רק על

לחם בננה קרמבל אגוזים ללא גלוטן
לחם בננה קרמבל אגוזים ללא גלוטן מתכון של בובס רד מיל את המתכון הזה אנחנו אוהבים במיוחד הוא טעים בטירוף וממלא את הבית בניחוחות מתקתקים, עשיר בסיבים

סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.

דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים

טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –

פיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר
הפיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר! כמה שיחות היו לי על פיתות, הבצק הכול כך פשוט הזה לפעמים יכול לעשות ההבדל. ואני לא מדברת רק על
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.