הפיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר!
כמה שיחות היו לי על פיתות, הבצק הכול כך פשוט הזה לפעמים יכול לעשות ההבדל. ואני לא מדברת רק על הנראות או הטעם, יש את האופי הכול כך חשוב הזה שצריך להיות לפיתה – וזה שהיא פשוט לא תיקרע.
פיתה שיהיה אפשר למלא בכל טוב בלי החשש שבביס הראשון נישאר עם פיתה מפוררת לגמרי בידיים.
אז אחרי 17 שנים אני כאן כדי לספר לכם שבשנים האחרונות יש פיתות בשוק שלא מאכזבות !
שכיף לאכול מנה פלאפל, מנה שווארמה או סתם כריך של חביתה חמה בפיתה.
מוכנים להמלצות שלי?
הראשונה – דולסה, הפיתות של דולסה נמכרות אצלנו טריות בימי שלישי ושישי ובשאר השבוע נמכרות קפואות. כל מי שמנסה – מתמכר. הפיתה נפתחת לא נקרעת וכיף למלא אותה.
השנייה – הפיתות של “עידן ללא גלוטן” יש את הפיתות בגרסה של גודל מלא ובגודל של מיני פיתה שיכול להתאים להרבה שימושים וילדים בכלל מתים עליה.
את הפיתות האלה אפשר להשיג אצלנו קפואות בכל ימות השבוע.
במקביל להמלצות על הפיתות האלה אמליץ לכם גם להכין לבד 😊 הכנתי מספר פעמים פיתות לבד וזה לא היה כל כך מסובך. הקמחים המומלצים לזה ביותר הם מיקס B של שר ומולינו כחול.
*** יש עוד כמה פיתות שניסיתי אבל עדין קשה לי לומר שהן מוצלחות, הן יפתרו את הצורך באותו הרגע אבל ככול הנראה יתפרקו ויקרעו. אם יש לכם המלצה על פיתות שאני חייבת לנסות , תכתבו לי כאן ! ואני מבטיחה לנסות ולהמליץ.