אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.
דיאטה ללא גלוטן – למה, כמה ואיך?
מדי שנה, ואפילו, לעיתים, מדי חודש, אנחנו נחשפים לדיאטה חדשה, טרנד כזה או אחר בעולם החיים הבריאים יותר. אחד מהדברים שהפכו ליותר ויותר פופולריים בשנים
מאפינס תירס (מלוח) ללא גלוטן
מאפינס תירס מלוח וללא גלוטן מתכון של שי ללא גלוטן יוצאות כ15 מנות זמן הנה 10 דק’ זמן בישול 25 דק’ מרכיבים קמח – אופציה
5 המלצות לארוחת בוקר שאתם חייבים להכיר
הכנתם לילד/ה כריך לבית הספר ושוב הם לא אוכלים אותו? אני אספר לכם משהו. כשאני הייתי ילדה, לא אהבתי לחם יכול להיות שזה כי הגוף
סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים
עוגיות ללא אפייה וללא גלוטן
עוגיות ללא אפייה מתכון של בוב’ס רד מיל בחום הזה עדיף כמה שפחות להפעיל את תנור האפייה, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכון פשוט וקל לעוגיות
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.