החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים

שיתוף לחברים

ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים!
התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא בצורת לב, חיפשתי קצת במגירות במטבח עד שלהפתעתי הרבה מצאתי תבניות קרח אחת בצורת לבבות ואחת בצורת נשיקות.
הלבבות התאימו לגודל שאני רוצה לעשות אותן בדיוק ככה שזה יצא נשנושים קטנים וטעימים בצורת לבבות.
זה לקח לי באמת 10 דק הכנה
מוזמנים לנסות בעצמכם ולשתף אותנו איך יצא ⇓

רכיבים:
לשכבת הפצפוצי אורז
2 כוסות פצפוצי אורז
2 וחצי כפות סירופ אגבה 
1/4 כוס חלב אורז בטעם קוקוס 

לשכבת השוקולד
חצי כוס חלב אורז בטעם קוקוס
ממרח אגוזי לוז לא חלבי 
2 כפות שמן קוקוס 

אופן הכנה:
לערבב את כל הרכיבים לשכבת האורז בקעה יחד. לערבב את הרכיבים לשכבת השורולד בקערה נפרדת ולחמם כ30 שניות במיקרוגל, להוציא והמשיך לערבב לקבלת מרקם אחיד ולאחר מכן להוסיף 2 כפות שמן קוקוס.
אני השתמשתי בתבנית של קרח בצורת לב- מכניסים את השכבת האורז ולוחצים עם כפית בכדי ליצור שכבה יותר דחוסה. לאחר מכן שופכים בעדינות את השוקולד לכיסוי שכבת האורז מכניסים למקפיא ללילה והנה לכם נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז
☺️

בתאבון, ורק אהבה לכולם ❤️

אולי יעניין אתכם גם...

עוגת יום הולדת ללא גלוטן

עוגת יום הולדת ללא גלוטן

למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה

קראו עוד...

סרי לנקה ללא גלוטן

לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

קראו עוד...

תבלינים ללא גלוטן

כשמגלים רגישות לגלוטן או צליאק לאחד בני הבית אחד הדברים שעושים – הוא החלפת התבלינים הקיימים בבית. נשאלת השאלה, למה? הרי למה שיהיה בתבלינים גלוטן?

קראו עוד...

תבלינים ללא גלוטן

כשמגלים רגישות לגלוטן או צליאק לאחד בני הבית אחד הדברים שעושים – הוא החלפת התבלינים הקיימים בבית. נשאלת השאלה, למה? הרי למה שיהיה בתבלינים גלוטן?

קראו עוד...