הרבה זמן שהמוצרים של “בוב’ס רד מיל” היו חסרים בשוק, אם עצרתם את עצמכם רגע לשאול – מה אלו המוצרים הללו? אז כדאי שתכירו.
לסדרה של בוב’ס רד מיל מגוון קמחים בין אם זה קמח מקור או תערובות לאפייה עד לתחליפי ביצים ואבקת אפייה.
את הסדרה הכרתי לפני כמעט 20 שנה (אני פחות אבל אמא שלי הכירה יותר) כשלא היו בארץ אפשרויות, כל מי שנסע לארה”ב הביא לו כשחזר הפתעות – אחת מהן הייתה הקמחים של בוב’ס.
אז בשיתוף עם היבואנים בארץ החלטנו לפרסם לכם מתכון לבייגל . ללא גלוטן כמובן.
אתם מוכנים לזה?
רכיבים
- רכיבים לבצק:
- כוס קמח 1-1 בובס רד מיל
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 3/4 כפית מלח
- 2 חלבונים מחולקים לכלים שונים
- כוס יוגורט יווני
- כל תיבול לטעמכם- שומשום, פרג, אבקת שום, פתיתי בצל מיובש – אופציונלי
הוראות הכנה
תחילה נחמם את התנור ל200 מעלות.
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח – מערבבים היטב יחד ומניחים בצד בקערה נפרדת.
מקציפים 1 חלבון לביצה עד להקצפה ולזה מוסיפים את יוגורט ומערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח את תערובת היוגורט ומערבבים היטב.
אם הבצק דביק מדי, הוסיפו עוד מעט קמח עד שהבצק לא יידבק לידיים. מהבצק יוצרים כדור ומחלקים לארבעה כדורים שווים. מגלגלים כל חלק לחבלים עבים ואז מצמידים את הקצוות ליצירת צורת בייגל.
מברישים קלות את חלבון הביצה השני מעל כל בייגל ומפזרים תוספת לבחירה (פרג, שומשום, בצל מיובש וכל דבר העולה על רוחכם).
אופים 20 דקות בתבנית עם נייר אפייה שרוסס קלות בשמן, עד שהחלק העליון מזהיב קלות.
בתאבון
הכנתם? תייגו אותנו/ ספרו לנו איך יצא