ביום האהבה האחרון החלטתי לנסות להכין לבבות של נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז, שהם גם ללא גלוטן וגם טבעונים!
התלבטתי איך לעשות את זה שזה באמת ייצא בצורת לב, חיפשתי קצת במגירות במטבח עד שלהפתעתי הרבה מצאתי תבניות קרח אחת בצורת לבבות ואחת בצורת נשיקות.
הלבבות התאימו לגודל שאני רוצה לעשות אותן בדיוק ככה שזה יצא נשנושים קטנים וטעימים בצורת לבבות. זה לקח לי באמת 10 דק הכנה
מוזמנים לנסות בעצמכם ולשתף אותנו איך יצא
מצרכים:
- 2 כוסות פצפוצי אורז
- 2 וחצי כפות סירופ אגבה
- 1/4 כוס חלב אורז בטעם קוקוס
- חצי כוס חלב אורז בטעם קוקוס
- ממרח אגוזי לוז לא חלבי
- 2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
1
לערבב את כל הרכיבים לשכבת האורז בקעה יחד. פצפוצי האורז, סירופ האגבה וחלב האורז.
2
לערבב את הרכיבים לשכבת השוקולד (ממרח אגוזי הלוז וחלב האורז) בקערה נפרדת ולחמם כ30 שניות במיקרוגל, להוציא והמשיך לערבב לקבלת מרקם אחיד ולאחר מכן להוסיף 2 כפות שמן קוקוס.
3
אני השתמשתי בתבנית של קרח בצורת לב-
מכניסים את השכבת האורז ולוחצים עם כפית בכדי ליצור שכבה יותר דחוסה. לאחר מכן שופכים בעדינות את השוקולד לכיסוי שכבת האורז מכניסים למקפיא ללילה והנה לכם נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז.
תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊