החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

פיצה בטאבון ללא גלוטן

אין כמו פיצה ! החלטתי לנסות ולהכין מהקמח של שר פיצה , אבל כזו שהיא בטאבון ממש פיצה אמיתית. אז יש לי את המתכון המנצח לפיצה שהיא טעימה גם בטאבון וגם בתנור. ללא קמח שמבוסס על עמילן חיטה ללא גלוטן.
ותתכוננו להתמכר ! כי כזו לא טעמתם.

מצרכים:

  • 500 גרם מיקס B של חברת שר
  • כפית וחצי שמרים יבשים
  • כפית סוכר
  • כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 ורבע כוסות מים פושרים
  • פחית רוטב מוטי לפיצה
  • תוספות- כל מה שבא לכם !

 

אופן ההכנה:


1

מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים קמח, שמרים, סוכר ומלח.
מתחילים להכניס לתערובת היבשים את המים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בצק דביק אך אחיד.

2

מוסיפים את השמן לשים עוד קצת ויוצרים כדור עטיף בשמן ומכניסים לקערה להתפחה של כחצי שעה- 45 דקות עד להכפלת הנפח.
לאחר הכפלת הנפח ניתן להכין 5 פיצות אישיות או לחילופין 2 פיצות גדולות.

3

יוצרים את צורת הפיצה ועושים מין שקע בין השוליים למרכב הפיצה (בכדי שהרוטב לא יברח) בעזרת מצקת יוצקים אורב למרכב הפיצה ובתנועות סיבוביות מורחים על הפיצה שכבה אחידה.

4

 

לאחר מכן מפזרים את הגבינה ועל זה ניתן לשים איזה תוספות שתבחרו.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעולת ואופים כ18 דקות על מצב טורבו.

טיפים:
ניתן להכין את הפיצה גם בטאבון
ניתן להכין מאותו הבצק גם פוקאצ’ה
אפשר להכין אות הבסיסים ולהקפיא (נשמרים נהדר)
אפשר לאפות את הפיצה כ5 דקות לפני הוספת הרוטב למראה “שזוף” יותר של הבצק.

 

תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

7.90

38.70

15.90

34.90

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה