החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

עוגת גבינה ללא גלוטן

 

עוגת גבינה הינה אחד מסוגי העוגות המוכרות והאהובות בישראל ובעולם בכלל. כנראה שמשהו בקלילות שלה, בקלות ההכנה או בביתיות שלה הופך אותה לקינוח מושלם שפשוט בא לנו בטוב. אז לרגל חג השבועות המתקרב אלינו בצעדי ענק וסתם עבור כל מי שמעוניין להכין עוגת גבינה טעימה וקלה הביתה, קבלו שני מתכונים נהדרים להכנת עוגת גבינה (ללא גלוטן)!

 

עוגת גבינה אפויה:

אופן ההכנה עוגת גבינה אפויה:


1

תחילה הכניסו להקצפה רק את החלבונים עם הסוכר ומעט מלח עד לקבל קצף יציב.
במקביל הקציפו את החלמונים עם הגבינה והשמנת או האשל והקורנפלור עד ליצירת בלילה אחדה בצבעה.

2

הוסיפו באיטיות את הבלילה לקצף הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן שמנו תבנית, והכניסו את התערובת לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות.

3

לאחר כ-10 דקות, הורידו את החום ל-150 מעלות ואפו עוד שעה וחצי.
שימו לב – עדיף להוציא מפעם לפעם את העוגה ולהפריד אותה מהדפנות, כדי שתקבלו עוגה מושלמת שאינה נדבקת לתבנית.

מצרכים לעוגת גבינה קרה:

אופן ההכנה עוגת גבינה קרה:


1

את החמאה יש להמיס במיקרוגל ולערבב אותה לאחר מכן עם פירורי הביסקוויטים ליצירת התחתית. את שאר המצרכים מלבד הגבינה יש להקציף בקערה עד לקבלת קצפת אחידה.

2

לאחר מכן מערבבים לאט לאט את הגבינה עם הקצפת, ליצירת תערובת אחידה.
את התערובת מעבירים לתבנית, מעל בסיס פירורי הביסקוויטים שהכנו מראש (בשלב הקודם)  ומכניסים למקרר ל-6 שעות.

3

אופציה נוספת ליצירת תחתית היא ביסקוויטים ללא גלוטן שהורטבו עם נס קפה.
את שתי העוגות ניתן לקשט עם פירורי ביסקוויטים ללא גלוטן, קרם עם קישוטי פירות ועוד.

 

תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

4.90

12.90

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה