החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

סמבוסק בשר ללא גלוטן

לפני כמה שבועות, הייתי בהשקה שם פגשתי את עידו מנוטרזן שהראה לי את הקמחים החדשים שיוצאים לשוק.
בסדרה 2 קמחים קמח על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן וקמח נוסף על בסיס מספר קמחים שינהם מתאימים לאפייה ללא גלוטן .לאחר שיחה קצרה עם עידו הבנתי שאני חייבת לנסות את הקמחים! וככה היה.
ככה נולד לו סמבוסק בשר הכי טעים שטעמתם בחיים! כזה אוורירי וכייפי שכל מי שלא צליאקי, רצה לטעום ממנו.

מוכנים למתכון שהולך לככב אצלכם במטבח?

 

מצרכים:

  • רכיבים לבצק:
  • 500 גרם PANERIA תערובת על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן
  • 480 מ”ל מים פושרים
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 25 גרם סוכר
  • 30 גרם שמן זית
  • 15 גרם מלח
  • רכיבים למילוי:
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפות צנוברים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית בהרט
  • קורט מלח ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:


1

תחילה נכין את הבצק ובזמן ההמתנה להתפחתו נכין את המילוי.
מניחים בקערה הקמח והשמרים ומערבבים בעדינות בצורה ידנית מוסיפים לזה את המים והסוכר ומתחילים ללוש בקערת מיקס על מהירות בינונית.
לאחר כ2 דקות מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ2 דקות במהירות נמוכה ולאחר מכן עוד כ3 דקות במהירות גבוהה.
מוציאים את הבצק ומשמנים אותו בשמן הזית מכל כיוון ולישם מעט עם הידיים בתוספת השמן זית.
מעבירים את כל הכמות לקערה ומתפיחים חצי שעה.

2

בזמן ההמתנה להתפחה נעבור להכנת המילוי, נתחיל בלקצוץ את הבצל ואת השום לקוביות קטנות. נחמם מחבת עם מעט שמן זית ונתחיל לטגן את הבצל והשום על אש בינונית, כאשר הבצל מתחיל להתרכך להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר מתחיל להתבשל (מקבל צבע אפרפר) ולהוסיף את שאר התבלינים והצנוברים ולערבב היטב. לתקן תיבול לפי הצורך. ולהניח בצד להתקרר עד למילוי הסמבוסק שלנו.

3

לאחר שהבצק הכפיל את נפחו נשקול אותו ונחלק לכ10 כדוורים שווים בגודלם.
כל כדור נכדדר לכדור יפה וסימטרי אותו נניח בצד לעוד כ15 דקות להתפחה נוספת.

4

הגענו לשלב המילוי ! לוקחים כל כדור ובעזרת מערוך / הידיים פותחים אותו למעין “פיתה” במרכז הבצק שמים את המילוי וסוגרים לצורת משולש (כמו שסוגרים אוזן המן) כמות המילוי משתנה בהתאם לטעם האישי שלכם אפשר מעט מילוי ואפשר הרבה (אני אוהבת לשים בערך כף גדושה של מילוי לכל סמבוסק). לאחר הכנת כל הסמבוסקים מניחים על תבנית אפייה מורחים ביצה ומפזרים שומשום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ25 דקות עד לקבלת צבע שחום ויפה.

תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

38.70

24.50

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה