נאגטס ללא גלוטן / פופקורן עוף
מצרכים:
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל בינוני
- 5 כפות קורנפלור
- כוס קמח מיקס IT של שר
- כפית אבקת אפייה
- 2 כוסות בירה סאן מיגל
- 2 ביצים
- רבע כפית מלח
- חצי כפית אבקת שום
- רבע כפית פפריקה מתוקה
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1
נתחיל בחיתוך רצועות חזה העוף לקוביות בגודל בינוני.
2
נתחיל לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפייה, נוסיף את הקורנפלור ונערבב עוד קצת.
נוסיף את התבלינים והביצים. לאחר קבלת תערובת נוסיף בעדינות את הבירה גם כן לבלילה.
שימו לב – הבלילה צריכה להיות סמיכה, במידה ולא הוסיפו קמח / בירה בהתאמה.
ניתן לבלילה לנוח כ10 דקות . (שימו לב אם חסר לבלילה סמיכות הוסיפו עוד בירה, אם הבלילה נוזלית מידי הוסיפו עוד קמח)
3
נכניס את קוביות העוף לתוך הבלילה ככה שהבלילה תכסה את כל העוף.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
ברגע שהשמן מוכן וחם מספיק, נכניס את קוביות העוף המצופות בטמפורה לתוך השמן החם עד שיזהיבו ונוציא לקרר על רשת.
בתאבון ! מומלץ להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק, קטשופ ומיונז.