החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

טורטייה מעדשים אדומות ללא גלוטן

אני חייבת להיות כנה, טורטייה ללא גלוטן אף פעם לא הלהיבה אותי. אולי כי כשגילו לי את הצליאק טורטיות לא היו כאלה נפוצות.. אז את הטעם של הטורטייה אני לא באמת מכירה אבל היום אני יכולה להגיד לכם שיש טורטיות כאלה טעימות שהן גם ללא גלוטן !
באופן ככלי הכנת טורטייה בבית נהיה מין טרנד כזה, להנביט כל מיני קטניות ולייצר מהם טורטיות. רציתי גם, באמת שרציתי.
לצערי אני קצת פחות סבלנית אז במקום להנביט לקחתי קמח וממנו עשיתי טורטיות.
אתם לא תאמינו כמה זה קל, כמה מהר וכמה טעים !

מצרכים:

  • 6 כפות גדושות של קמח עדשים
  • כוס מים פושרים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • אפשרי- צ’ילי גרוס, אבקת שום

 

אופן ההכנה:


1

תחילה בקערה נערבב את הקמח עם המים עד לקבלת תערובת שהיא לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי. אם היא דלילה מידי להוסיף עוד קצת קמח ואם היא סמיכה מידי עוד קצת מים.
לאחר קבלת תערובת אחידה ללא גושים – להוסיף מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.

2

לוקחים מחבת נון סטיק ומחממים אותה, כאשר היא חמה שופכים בעזרת מצקת מהבלילה ויוצרים מעין פנקייק ענק.
אפשר לשחק עם המחבת ככה שהבלילה תכסה את כל המחבת (ללא הוספת כמות נוספת של בלילה). נהפוך ברגע שיש בועות.

3

הבלילה מספיקה לכ5 טורטיות

אפשר למלא בכל מילוי שאתם אוהבים- אבוקדו, ביצה, גבינה ואפילו בשר.

 

תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

7.90

13.90

14.90

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה