החברים שלנו נהנים מהנחות, צוברים נקודות, ומקבלים מתנות! התחברות/הצטרפות

נעים להכיר ! רצינו לספר שאנחנו עושים משלוחים לכל הארץ :) 

גביניות ללא גלוטן

יש איזה משהו בללכת למאפייה ולבחור מה שבא לך, זה יכול להיות מלוח וכמובן שגם מתוק.
האמת? אני טיפוס של מלוח, מעדיפה בורקסים מיוחדים או אפילו את ההכי פשוט וטעים- בורקס תפוח אדמה.
בתקופה האחרונה לקראת חג השבועות נתקלתי ברשת במלא גרסאות להכנת גביניות כמובן עם גלוטן, והתחלתי לגלות חיבה ורצון לטעום גם אני את המנה הנראית נהדר להפליא הזו.
כמו שציינתי, אני מעדיפה מלוח וקראנצ’י וחיפשתי איך לעשות את הגביניות גם כאלה, מתוקות אבל עם טוויסט של קראנצ’יות.

מצרכים:

  • בצק עלים של תמי
  • ביצה
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון
  • 50 גרם חמאה מומסת

 

אופן ההכנה:


1

תחילה נשים בקערה את כל מרכיבי המילוי יחד ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
מכניסים את המילוי לשקית זילוף ומניחים בצד.

2

לוקחים את בצק העלים, פותחים אותו וחותכים לריבועים שווים.
מניחים את הריבועים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפלים בכל ריבוע את 2 הפינות הנגדיות שלו ליצירת הטקסטורה של הגבינית.

3

לוקחים את שקית הזילוף ומעל כל קיפול מזלפים את המלית שהכנו (אל דאגה היא לא תנזול לצדדים) לאחד זילוף כל יחידות בצק העלים המקופלות ניתן לעטר ולקשט את הגבינית בכל צורה שתבחרו – אוכמניות/ פירורי עוגיות / שוקולד צ’יפס/ שקדים פרוסים וכל מה שאתם אוהבים!.

4

 

לאחר מכן,נכניס את הגבינות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ20 דקות או עד להזהבה.

*מומלץ להכין מי סוגר ולהבריש את הגביניות ישר ברגע יצאתם מהתנור.

לאחר קירור בטמפ’ החדר, שימים אבקת סוכר ובתאבון !

 

תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊

לרכישת המצרכים

3.90
7.80 ל-100 גרם

2.50
2.50 ל-100 גרם

אולי יעניין אתכם גם

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה

מתכון טעים ופשוט, קל להכנה