מתכון לאצבעות גבינה:
המזג אויר חם במיוחד והחשק לבשל או להיות במטבח יורד לאט לאט.
אז יש לי פתרון מושלם בשבילכם לנשנוש והוא קל להכנה, עם הקראנץ המושלם ללא טיגון !
כן, כן האצבעות גבינה האלה אפויות !
יצאו לכם כ16 יחידות שיתחסלו בשניות.
אז יש לי פתרון מושלם בשבילכם לנשנוש והוא קל להכנה, עם הקראנץ המושלם ללא טיגון !
כן, כן האצבעות גבינה האלה אפויות !
יצאו לכם כ16 יחידות שיתחסלו בשניות.
מוכנים להכין?
מצרכים:
- חבילת אצבעות מוצרלה / 180 גרם גוש גבינה צהובה לבחירתכם
- חצי כוס פירורי לחם תמי
- 3 ביצים
- כוס קמח רב תכליתי תמי
.
אופן ההכנה:
1
תחילה נחתוך את אצבעות המוצרלה לחצי / את גוש הגבינה לגודל של חצי אצבע. לאחר מכן נטרוף ביצים ונכין בקערות נפרדות קערה עם הקמח וקערה עם פירורי הלחם .
2
נטבול כל אצבע גבינה בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם – שימו לב שהפירורים מכסים את כל הגבינה, שהגבינה לא תברח לכם באפייה. אפשר לחזור על הפעולה פעמיים (שימו לב שהציפוי לא עבה מידי).
3
לאחר מכן נסדר בתבנית ונכניס למקפיא ל15 דקות. בזמן הזה נחמם תנור על מצב טורבו – 200 מעלות .
4
נוציא מהמקפיא ונרסס מעט עם תרסיס שמן על כל נשנושי הגבינה שלנו ונכניס אותם לאפייה של כ5 דקות .
מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות בצד!
*** אין צורך להוסיף תבלינים מאחר ופירורי הלחם של תמי מתאימים בתיבול בדיוק .
בתיאבון, תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊