

פסטיבל חופשי מגלוטן #3
מיום חמישי עד יום שבת (5-7.7.18) התקיים פסטיבל חופשי מגלוטן על גגו של קניון עזריאלי. אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה אומר? ובכן, זה

סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

עוגת יום הולדת ללא גלוטן
למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה

צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה

עוגיות ללא אפייה וללא גלוטן
עוגיות ללא אפייה מתכון של בוב’ס רד מיל בחום הזה עדיף כמה שפחות להפעיל את תנור האפייה, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכון פשוט וקל לעוגיות

מאפינס תירס (מלוח) ללא גלוטן
מאפינס תירס מלוח וללא גלוטן מתכון של שי ללא גלוטן יוצאות כ15 מנות זמן הנה 10 דק’ זמן בישול 25 דק’ מרכיבים קמח – אופציה

פסטיבל חופשי מגלוטן #3
מיום חמישי עד יום שבת (5-7.7.18) התקיים פסטיבל חופשי מגלוטן על גגו של קניון עזריאלי. אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה אומר? ובכן, זה

סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

עוגת יום הולדת ללא גלוטן
למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה

צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה

עוגיות ללא אפייה וללא גלוטן
עוגיות ללא אפייה מתכון של בוב’ס רד מיל בחום הזה עדיף כמה שפחות להפעיל את תנור האפייה, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכון פשוט וקל לעוגיות

מאפינס תירס (מלוח) ללא גלוטן
מאפינס תירס מלוח וללא גלוטן מתכון של שי ללא גלוטן יוצאות כ15 מנות זמן הנה 10 דק’ זמן בישול 25 דק’ מרכיבים קמח – אופציה

פסטיבל חופשי מגלוטן #3
מיום חמישי עד יום שבת (5-7.7.18) התקיים פסטיבל חופשי מגלוטן על גגו של קניון עזריאלי. אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה אומר? ובכן, זה

סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים

עוגת יום הולדת ללא גלוטן
למזלנו, המודעות למחלת הצליאק (מחלה המתייחסת לאנשים הרגישים לגלוטן) רק הולכת וגוברת, החל ממוסדות חינוך, דרך מוסדות ציבוריים ועד מסעדות, בתי קפה ועוד. אולם, כתוצאה
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.