אחד הדברים היותר כייפים לאכילה בשעות אחר הצהריים הקרים או בלילות זה – סחלב.
השילוב של הסחלב החם עם הקינמון הוא מושלם ! ולמשדרגים – להוסיף שברי פיסטוק וזה בכלל מעדן.
רוצים להכין גם?
מצרכים:
- 2 כוסות חלב
- 3 כפות קורנפלור
- כפית סוכר
- קינמון
- שברי פיסטוק – לא חייב.
אופן ההכנה:
1
יוצקים לסיר את כוס וחצי חלב מוסיפים את כפית הסוכר ומביאים לרתיחה.
2
בזמן הזה מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס החלב שנותרה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים
ברגע שהחלב רותח מוסיפים אליו את התערובת שיצרנו עם הקונפלור ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך של סחלב.
3
מוזגים לכוסות, מפזרים מעל קינמון והמלצה שלי גם שברי פיסטוק.
תהנו !
הכנתם? תייגו אותי 😊