זמן הכנה
20 דק'
מצרכים
  • 340 גרם קמח תמי תופח
  • ביצה אחת ביצים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 סוכר וניל
  • הוראות הכנה
    1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה אחת גדולה עד לקבלת בצק אחיד, לא דביק ונוח לעבודה.
    2. לאחר מכן נרדד את הבצק בעזרת מערוך ונחתוך משולשים צרים וארוכים. שימו לב- הבצק לא צריך להיות דק מידי אחרת הוא יישבר במהלך גלגול צורת הרוגעלך.
    3. נמרח את המילוי על כל משולש (שימו לב לא למרוח כמות גדולה מידי שלא יברח) לאחר מכן נגלגל כל משלוש מהחלק הרחב לצר ונקבל את צורת הרוגעלך הידועה. נחזור על הפעולה עד שנסיים את כל הבצק שהכנו.
    4. למילוי העוגיות אני השתמשתי בנוטלה אפשר כל מה שתרצו,לחמם תנור ל180 מעלות ונכניס לאפייה של כ20 דקות עד לקבלת עוגיות בגוון זהוב. נוציא את העוגיות להצטננות ולאחר מכן נפזר אבקת סוכר. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 500 גרם

    קמח תמי תופח

    19.50
    / יח'
    3.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    סוכר וניל

    2.50
    / יח'
    2.50ל100 גרם