קרוטונים ללא גלוטן בהכנה ביתית

זמן הכנה
45 דקות
מצרכים
  • 8-10 פרוסות לחם אהוב
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 אורגנו
  • מלח גס
  • הוראות הכנה
    1. תחילה מחממים תנור ל150 מעלות לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם).
    2. לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם)
    3. מערבבים את השום, שמן הזית, אורגנו והמלח הגרוס יחד בקערה אליה מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שעל קוביות הלחם יש שכבה של התערובת שהכנו.
    4. מעבירים את הלחם עם התערובות לתוך תבנית עם נייר אפייה ומיישרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור לכ40 דקות עד לקבלת פריכות. מוסיפים למרק/ סלט תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אוליטליה | 1 גרם

    שמן זית

    49.90
    / יח'
    4,990.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    קנהמלה | 10 גרם

    אורגנו

    17.50
    / יח'
    175.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 300 גרם

    מלח גס

    7.90
    / יח'
    2.63ל100 גרם