קרוטונים ללא גלוטן בהכנה ביתית
זמן הכנה
45 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה מחממים תנור ל150 מעלות לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם).
- לאחר מכן חותכים את פרוסות הלחם לקוביות רצויות (אני אוהבת את הקוביות קצת יותר גסות וגדולות זה ממש לשיקולכם)
- מערבבים את השום, שמן הזית, אורגנו והמלח הגרוס יחד בקערה אליה מוסיפים את הלחם ומערבבים עד שעל קוביות הלחם יש שכבה של התערובת שהכנו.
- מעבירים את הלחם עם התערובות לתוך תבנית עם נייר אפייה ומיישרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור לכ40 דקות עד לקבלת פריכות. מוסיפים למרק/ סלט תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
אוליטליה | 1 גרם
שמן זית
₪49.90
/ יח'₪4,990.00ל100 גרם
הוספה
קנהמלה | 10 גרם
אורגנו
₪17.50
/ יח'₪175.00ל100 גרם
הוספה
פרג | 300 גרם
מלח גס
₪7.90
/ יח'₪2.63ל100 גרם