קניידלך ללא גלוטן
זמן הכנה
35 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- מרוקנים את תכולת התערובת להכנת קניידלך לתוך קערה, מוסיפים את המים החמים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את השמן מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את הביצים והמלח. מערבבים טוב טוב עד לקבלת תערובת אחידה אך מעט סמיכה. בכדי לייצב את התערובת יש להוסיף את כפות קמח המולינו עד לקבלת מרקם יותר אחיד וסמיך. (תתחילו מ2 כפות ואם יש צורך תעברו ל3 כפות תוך כדי ערבוב והרגשת הבלילה).
- מכניסים את הבלילה למקרר להתייצבות של כשעה. בזמן הזה מרתיחים מים חמים עם אבקת מרק ירקות אהוב, לבישול הקניידלך.
- לאחר ההוצאה מהמקרר עושים בעזרת ידיים רטובות עיגולים יפים ומכניסים לסיר המרק הרותח לכ15 דקות עד שהקניידלך שלנו צף ומבושל. שימו לב– מומלץ לבשל את זה לא במרק שמגישים אלא במים חמים עם תיבול אהוב. מכינים את הקניידלך לפני ההגשה עם המרק ולא בתוך המרק המוגש.
- למתקדמים – במקום לבשל את הקניידלך במים חמים, חממו שמן על מחבת וטגנו אותם אפשר לאכול אותם מטוגנים זה פשוט מעדן! ומומלץ להכניס את הקניידלך המטוגנים גם כן לתוך סיר מרק בזמן ההגשה. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
דגש | 150 גרם
תערובת לקניידלך
₪21.90
/ יחידה₪14.60ל100 גרם
הוספה
פרג | 300 גרם
מלח
₪7.90
/ יחידה₪2.63ל100 גרם
הוספה
תבליני מימון | 100 גרם
פלפל שחור
₪14.90
/ יחידה₪14.90ל100 גרם
הוספה
500 גרם
מולינו ירוק
₪17.90
/ יחידה₪3.58ל100 גרם