זמן הכנה
35 דק'
מצרכים
  • שקית תערובת לקניידלך
  • חצי כוס מים רותחים
  • 2 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • כפית שטוחה מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 2-3 כפות מולינו ירוק
  • הוראות הכנה
    1. מרוקנים את תכולת התערובת להכנת קניידלך לתוך קערה, מוסיפים את המים החמים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את השמן מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את הביצים והמלח. מערבבים טוב טוב עד לקבלת תערובת אחידה אך מעט סמיכה. בכדי לייצב את התערובת יש להוסיף את כפות קמח המולינו עד לקבלת מרקם יותר אחיד וסמיך. (תתחילו מ2 כפות ואם יש צורך תעברו ל3 כפות תוך כדי ערבוב והרגשת הבלילה).
    2. מכניסים את הבלילה למקרר להתייצבות של כשעה. בזמן הזה מרתיחים מים חמים עם אבקת מרק ירקות אהוב, לבישול הקניידלך.
    3. לאחר ההוצאה מהמקרר עושים בעזרת ידיים רטובות עיגולים יפים ומכניסים לסיר המרק הרותח לכ15 דקות עד שהקניידלך שלנו צף ומבושל. שימו לב– מומלץ לבשל את זה לא במרק שמגישים אלא במים חמים עם תיבול אהוב. מכינים את הקניידלך לפני ההגשה עם המרק ולא בתוך המרק המוגש.
    4. למתקדמים – במקום לבשל את הקניידלך במים חמים, חממו שמן על מחבת וטגנו אותם אפשר לאכול אותם מטוגנים זה פשוט מעדן! ומומלץ להכניס את הקניידלך המטוגנים גם כן לתוך סיר מרק בזמן ההגשה. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    דגש | 150 גרם

    תערובת לקניידלך

    21.90
    / יחידה
    14.60ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 300 גרם

    מלח

    7.90
    / יחידה
    2.63ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תבליני מימון | 100 גרם

    פלפל שחור

    14.90
    / יחידה
    14.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    500 גרם

    מולינו ירוק

    17.90
    / יחידה
    3.58ל100 גרם