פשטידת בטטות וגבינות ללא גלוטן
זמן הכנה
50 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נקלף את הבטטות ונחתוך לקוביות, לאחר מכן נמיס את החמאה על מחבת וברגע שהחמאה מומסת נכניס את קוביות הבטטה למחבת עד שהבטטה תקבל מעטפת יפה של החמאה. *חשוב – הבטטה לא צריכה להתבשל אלא לקבל מעטפת בלבד.
- במקביל נערבב את כל המצרכים בקערה – הביצים הקמח, אבקת האפייה, הגבינה, אבקת המרק, המלח והפלפל, הפרמז’ן וחלק מפתיתי הגבינה הצהובה (נשאיר מעט לפיזור לפני ההכנסה לתנור) ונערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
- ברגע שהבטטות מוכנות נחכה מספר דקות שיתקררו ונכניס אותן לבלילה ושוב נערבב הכל יחד.
- נסדר בתבנית את המנג’טים שלנו אליהם נשפוך בעזרת מצקת את הבלילה לתוך המנג’ט – לא עד הסוף יש להשאיר כ1/4 פנוי לתפיחת הפשטידה בתנור, על הפשטידות נפזר מעט מפתיתי הגבינה הצהובה ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ40 דקות
- איך נדע שזה מוכן? הפשטידה תקבל גוון זהוב, הריח בבית יהיה משגע. * חשוב – יש לצנן את הפשטידה היטב לפני ההגשה בכדי שהיא תתייצב. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
תמי | 500 גרם
קמח רב תכליתי
₪19.50
/ יחידה₪3.90ל100 גרם
הוספה
400 גרם
אבקת מרק בצל
₪23.50
/ יחידה₪5.88ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפיה
₪3.90
/ יחידה₪3.90ל100 גרם
הוספה
פרג | 300 גרם
מלח
₪7.90
/ יחידה₪2.63ל100 גרם
הוספה
תבליני מימון | 90 גרם
פלפל
₪14.90
/ יחידה₪16.56ל100 גרם