פיצה בטאבון ללא גלוטן
זמן הכנה
90 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים קמח, שמרים, סוכר ומלח. מתחילים להכניס לתערובת היבשים את המים בהדרגה ומערבבים עד לקבלת בצק דביק אך אחיד.
- מוסיפים את השמן לשים עוד קצת ויוצרים כדור עטיף בשמן ומכניסים לקערה להתפחה של כחצי שעה- 45 דקות עד להכפלת הנפח. לאחר הכפלת הנפח ניתן להכין 5 פיצות אישיות או לחילופין 2 פיצות גדולות.
- יוצרים את צורת הפיצה ועושים מין שקע בין השוליים למרכב הפיצה (בכדי שהרוטב לא יברח) בעזרת מצקת יוצקים אורב למרכב הפיצה ובתנועות סיבוביות מורחים על הפיצה שכבה אחידה.
- לאחר מכן מפזרים את הגבינה ועל זה ניתן לשים איזה תוספות שתבחרו. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעולת ואופים כ18 דקות על מצב טורבו. טיפים: ניתן להכין את הפיצה גם בטאבון ניתן להכין מאותו הבצק גם פוקאצ’ה אפשר להכין אות הבסיסים ולהקפיא (נשמרים נהדר) אפשר לאפות את הפיצה כ5 דקות לפני הוספת הרוטב למראה “שזוף” יותר של הבצק. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
שהאר | 1020 גרם
קמח מיקס b
₪34.90
/ יח'₪3.42ל100 גרם
הוספה
300 גרם
שמרים יבשים
₪19.90
/ יח'₪6.63ל100 גרם
הוספה
אוליטליה | 1 גרם
שמן זית
₪49.90
/ יח'₪4,990.00ל100 גרם
הוספה
מוטי | גרם
רוטב מוטי לפיצה
₪10.90
/ יח'