זמן הכנה
40 דק'
מצרכים
  • 4 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כוס סוכר
  • שקית אינסטנט פודינג שוקולד
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • כוס חלב
  • 2 חבילות שוקולד חלב
  • חצי כוס חלב
  • הוראות הכנה
    1. נתחיל להקציף את הביצים כדקה לאחר מכן נוסיף להקצפה את הסוכר ונמשיך להקציף עוד כ5 דקות עד לקבלת קצף תפוח. נוסיף את הפודינג שוקולד ונמשיך לערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
    2. נשמן תבנית עגולה בקוטר 26 (ככל שהתבנית קטנה יותר גובה העוגה יהיה גבוה יותר), שימו לב מומלץ להשתמש בתבנית שהשוליים נפרדים. נשפוך את הבלילה שיצרנו לתוך התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ-15 דקות.
    3. בזמן האפייה של העוגה נתחיל להקציף את הקרם ולהכין את גנאש השוקולד. בכדי להקציף נכניס את כל מצרכי הקרם לתוך הקערה ונערבל עד לקבלת קרם יציב. להכנת הגנאש נשתמש בבן מארי או שניתן להמיס בפוסלים באמצעות המיקרוגל. שימו לב לערבב תמיד שלא יישרף.
    4. ברגע שבסיס העוגה יוצא מהתנור- אל דאגה גם אם יצא גבוה מעט הוא יתקרר יצנח חזרה למטה. לאחר שהתקרר נשים מעליו את כל הקרם שהכנו קודם לכן. נכניס לצינון של כחצי שעה במקרר ואז נשפוך מעל הקרם את גנאש השוקולד שהכנו. נכסה את העוגה ונכניס אותה לצינון והתייצבות במקרר לכ4 שעות (ניתן גם להקפיא לזירוז התהליך) וזהו. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 50 גרם

    תמצית וניל

    3.90
    / יח'
    7.80ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 85 גרם

    אינסטנט פודינג שוקולד

    4.90
    / יח'
    5.76ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    85 גרם

    אינסטנט פודינג וניל

    4.90
    / יח'
    5.76ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    אבקת סוכר

    2.50
    / יח'
    2.50ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    100 גרם

    שוקולד חלב

    28.50
    / יח'
    28.50ל100 גרם