עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן
זמן הכנה
30 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- מתחילים בהרכבת העוגה, תחילה נכין את ה”קפה” שבתוכו נטבול כל ביסקוויט לפי שנמקם אותו בעוגה. תחילה פותחים את הגבינה עם מיקסר ולאחר מכן יש להוסיף את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר ולהקציף עד שמתחיל להתקבל נפח. כאשר מתקבל נפח יש להוסיף את כפיות האינסטנט וניל עד לקבלת מרקם יציב ואחיד.
- שמים את הקרם בצד ומתחילים להכין את הגנאש שלנו בכדי שיתקרר ונוכל לצפות בו את העוגה אפשר להכין במיקרו/ בן מארי/ סיר – מערבבים את שוקולד החלב יחד עם החלב/ השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד, ושמים בצד להתקרר.
- נערבב את הקפה עם חצי כוס מים חמים, נוסיף את החלב וזה מוכן. חשוב לציין – אין חובה של טבילת הביסקווטים בקפה, ניתן גם לטבול רק בחלב ללא הקפה, אפשר גם בשוקו או בכל דבר שאתם אוהבים.
- לאחר שנטבול את הביסקוויטים נסדר באופן מיידי בתוך התבנית עד ליצירת שכבה אחת שלמה של ביסקוויטים. על השכבה הזו נשים שכבה מהקרם שהכנו קודם לכן. ונחזור על הפעולה הזו כ3 פעמים. שימו לב שבפעם ה3 השכבה האחרונה תהיה הקרם שלנו ולא הביסקוויטים. שופכים מעל העוגה את הגנאש שהכנו קודם לכן ומכניסים את העוגה למקרר להתייצבות של כ 8 שעות. מוציאים, ובתאבון ! תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
אסם | 200 גרם
פתיבר
₪12.90
/ יח'₪6.45ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת סוכר
₪2.50
/ יח'₪2.50ל100 גרם
הוספה
85 גרם
אינסטנט פודינג וניל
₪4.90
/ יח'₪5.76ל100 גרם
הוספה
כרמית | 85 גרם
שוקולד חלב
₪14.90
/ יח'₪17.53ל100 גרם