עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

זמן הכנה
25 דקות
מצרכים
  • 2 ביצים שלמות
  • 5 כוסות קמח בת תכליתי
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 1 וחצי חבילת מרגרינה בלי מלח אפשר להחליף גם ב240 גרם שמן קוקוס
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 חבילה שוקולד צ’יפס
  • כף תמצית רום
  • הוראות הכנה
    1. תחילה מחממים תנור ל180 מעלות מערבבים את כל המרכיבים בקערה (ללא חשיבות לסדר) ללא חבילת השוקולד צ’יפס עד לקבלת מרקם חלק ומעט דביק.
    2. לאחר קבלת המרקם יש להוסיף את השוקולד צ’יפס וללוש שנית.
    3. לאחר מכן יש לפרוס נייר אפייה על התבנית של התנור, להכין כדורים בגודל בינוני ולהניח בצורה מרווחת על התבנית ובעזרת האצבעות יש לשטח מעט את הכדור שהכנו.
    4. אופים בין 10-15 דק ולאחר ההוצאה יש לצנן את העוגיות לפני האכילה. הן יוצאות רכות אך לאחר הצינון הן הופכות פריכות וטעימות. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אשבל | 450 גרם

    קמח בת תכליתי

    18.90
    / יח'
    4.20ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 50 גרם

    סודה לשתיה

    2.80
    / יח'
    5.60ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    250 גרם

    שוקולד צ’יפס

    12.50
    / יח'
    5.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מימונס | 50 גרם

    תמצית רום

    6.50
    / יח'
    13.00ל100 גרם