זמן הכנה
15 דק'
מצרכים
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כפות קונרפלור
  • כפית סוכר
  • קינמון
  • שברי פיסטוק
  • הוראות הכנה
    1. יוצקים לסיר את כוס וחצי חלב מוסיפים את כפית הסוכר ומביאים לרתיחה.
    2. בזמן הזה מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס החלב שנותרה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים ברגע שהחלב רותח מוסיפים אליו את התערובת שיצרנו עם הקונפלור ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך של סחלב.
    3. מוזגים לכוסות, מפזרים מעל קינמון והמלצה שלי גם שברי פיסטוק. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    500 גרם

    קונרפלור

    7.10
    / יח'
    1.42ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 120 גרם

    קינמון

    15.90
    / יח'
    13.25ל100 גרם