נאגטס ללא גלוטן / פופקורן עוף

זמן הכנה
35 דק'
מצרכים
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל בינוני
  • 5 כפות קורנפלור
  • כוס קמח קמח מיקס it
  • כפית אבקת אפיה
  • 2 כוסות בירה
  • 2 ביצים
  • רבע כפית מלח
  • חצי כפית אבקת שום
  • רבע כפית פפריקה מתוקה
  • בקבוק שמן לטיגון עמוק
  • הוראות הכנה
    1. נתחיל בחיתוך רצועות חזה העוף לקוביות בגודל בינוני.
    2. נתחיל לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפייה, נוסיף את הקורנפלור ונערבב עוד קצת. נוסיף את התבלינים והביצים. לאחר קבלת תערובת נוסיף בעדינות את הבירה גם כן לבלילה. שימו לב – הבלילה צריכה להיות סמיכה, במידה ולא הוסיפו קמח / בירה בהתאמה. ניתן לבלילה לנוח כ10 דקות . (שימו לב אם חסר לבלילה סמיכות הוסיפו עוד בירה, אם הבלילה נוזלית מידי הוסיפו עוד קמח)
    3. נכניס את קוביות העוף לתוך הבלילה ככה שהבלילה תכסה את כל העוף. מחממים שמן לטיגון עמוק. ברגע שהשמן מוכן וחם מספיק, נכניס את קוביות העוף המצופות בטמפורה לתוך השמן החם עד שיזהיבו ונוציא לקרר על רשת. בתאבון ! מומלץ להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק, קטשופ ומיונז.
    מבצע
    תוצרת הארץ
    מבצע 20% הנחה
    הוספה
    500 גרם

    קורנפלור

    7.10
    5.68
    / יח'
    1.14ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    500 גרם

    קמח מיקס it

    17.90
    / יח'
    3.58ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    אבקת אפיה

    2.60
    / יח'
    2.60ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    גרם

    בירה

    14.50
    / יח'
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תבליני מימון | גרם

    אבקת שום

    14.90
    / יח'
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 150 גרם

    פפריקה מתוקה

    16.50
    / יח'
    11.00ל100 גרם