מתכון לעוגת תפוחים ללא גלוטן של סבא יצחק

זמן הכנה
55 דקות
מצרכים
  • 4 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 4 ביצים
  • 1 ורבע כוס סוכר
  • 2 כפות גדושות סוכר חום
  • 2 כוסות קמח כרגיל רב תכליתי
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • כוס שמן
  • כפית אבקת קינמון
  • קורט מלח
  • הוראות הכנה
    1. תחילה נערבב את התפוחים והסוכר החום יחדיו
    2. לאחר מכן נטרוף את הביצים והסוכר (אין צורך בבלנדר ניתן לעשות ידני ) ולהוסיף את שאר המצרכים כולל את תערובת התפוחים שהכנו בשלב הקודם.
    3. לתנור שחומם מראש על 180 מעלות נכניס למשך כ45 דק’ עד לאפייה מלאה (ניתן לבדוק זאת ע”י נעיצת קיסם).
    4. לפני ההגשה ניתן להוסיף מעל העוגה אבקת סוכר ואגוזי מלך קצוצים דק. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אשבל | 450 גרם

    קמח כרגיל רב תכליתי

    18.90
    / יח'
    4.20ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    אבקת אפייה

    2.60
    / יח'
    2.60ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 120 גרם

    אבקת קינמון

    15.90
    / יח'
    13.25ל100 גרם