מתכון לעוגת תפוחים ללא גלוטן של סבא יצחק
זמן הכנה
55 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נערבב את התפוחים והסוכר החום יחדיו
- לאחר מכן נטרוף את הביצים והסוכר (אין צורך בבלנדר ניתן לעשות ידני ) ולהוסיף את שאר המצרכים כולל את תערובת התפוחים שהכנו בשלב הקודם.
- לתנור שחומם מראש על 180 מעלות נכניס למשך כ45 דק’ עד לאפייה מלאה (ניתן לבדוק זאת ע”י נעיצת קיסם).
- לפני ההגשה ניתן להוסיף מעל העוגה אבקת סוכר ואגוזי מלך קצוצים דק. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
אשבל | 450 גרם
קמח כרגיל רב תכליתי
₪18.90
/ יח'₪4.20ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפייה
₪2.60
/ יח'₪2.60ל100 גרם
הוספה
פרג | 120 גרם
אבקת קינמון
₪15.90
/ יח'₪13.25ל100 גרם