זמן הכנה
80 דקות
מצרכים
  • 1 חבילה קמח כרגיל למאפים
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • כפית סוכר
  • כפית מלח
  • 5 כפות שמן זית
  • כוס וחצי מים פושרים
  • 250 גרם גבינה צהובה אהוב מגורדת
  • כוס של תוספות אהובות - זיתים, תירס, פטריות ועוד..
  • צנצנת רוטב פומודורו
  • הוראות הכנה
    1. נתחיל בהכנת הבצק – מערבבים בקערה את הקמח השמרים והמלח יוצרים גומה בקעה ושופכים פנימה את השמן והמים (רק כוס ורבע) ומלח. מערבבים טוב ותוך כדי ערבוב מוסיפים את רבע הכוס הנוספת. כשמתקבל בצק אחיד שופכים פנימה את כף שמן הנוספת לעיטוף חיצוני של הבצק ומכדררים את הבצק לכדור, שמים בקערה ומכסים בניין נצמד להתפחה של כשעה.
    2. בשלב הבא נכין את הרוטב, אני השתמשתי ברוטב פומודורו של נוטרזן בתוספת עלי בזיליקום.
    3. בשלב הבא נחמם תנור ל250 מעלות על טורבו ושמים בתוכו אבן / תבנית הפוכה. לאחר מכן נתחיל להכין מהבצק את צורת הפיצה הרצויה ונכניס את בסיס הפיצה שלנו (ללא רוטב ותוספות) לאפייה של כ 10 דקות.
    4. בשלב האחרון נוסיף על הבסיס שעבר אפייה קלה את רוטב העגבניות, הגבינה והתוספות האהובות עלינו. נכניס לאפייה אחרונה של כ 8-10 דרות עד להשחמה מלאה. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אשבל | 450 גרם

    קמח כרגיל למאפים

    18.90
    / יח'
    4.20ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    100 גרם

    שמרים יבשים

    15.90
    / יח'
    15.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    750 גרם

    שמן זית

    60.00
    / יח'
    8.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    נוטרהזן | 340 גרם

    רוטב פומודורו

    17.90
    / יח'
    5.26ל100 גרם