זמן הכנה
60 דק'
מצרכים
  • 4 בצלים גדולים
  • כף וחצי אבקת מרק בצל
  • ליטר וחצי מים רותחים
  • 80 גרם חמאה
  • כף שמן זית
  • 2 כפות קמח כרגיל ללחם
  • 2 כפיות מלח
  • הוראות הכנה
    1. תחילה נקצוץ את כל הבצלים, לאחר מכן נמיס את החמאה בסיר המתאים להכנת מרק ונוסיף את הבצלים. נערבב בעדינות עד לכיסוי הבצלים בחמאה המומסת. נוסיף את השמן זית ונערבב.
    2. נסגור את הסיר ונמשיך בטיגון הבצל על אש בינונית עד לקבלת בצל שחום (אפילו שהופך מעט לצבע שקוף). מידי פעם נפתח את הסיר ונערבב בכדי שלא ישרף.
    3. כשהבצל הופך לשחום נוסיף את הקמח ונערבב היטב עוד כ2 דקות.
    4. לא חובה- גבינה מגורדת להשלמת החוויה כעת נוסיף את המים הרותחים ואת אבקת מרק הבצל ונערבב את הכל. נוסיף 2 כפיות מלח נביא את המרק שלנו לרתיחה וניתן לו להצטמצם. ככול שהמרק יתבשל יותר כך יהיה יותר סמיך. הבישול יתבצע על להבה נמוכה. הבישול עורך כ40 דקות, יש לבדוק מידי פעם את הסיר ולערבב מעט. *טיפ חשוב תעשו בדיקת טעמים ואם צריך תוסיפו עוד מאבקת המרק או המלח. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    NutraZen | גרם

    אבקת מרק בצל

    27.90
    / יח'
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אוליטליה | 1 גרם

    שמן זית

    49.90
    / יח'
    4,990.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אשבל | 450 גרם

    קמח כרגיל ללחם

    18.90
    / יח'
    4.20ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 300 גרם

    מלח

    7.90
    / יח'
    2.63ל100 גרם