מוקפץ צמחוני ללא גלוטן
זמן הכנה
40 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- ראשית חולטים את האטריות בקערה עם מים רותחים כ5 דק עד לקבלת אטריות רכות.
- לאחר מכן נתחיל בפעולות הטיגון – נתחיל עם הבצל עד שהופך לשקוף נוסיף למחבת את הברוקלי ונקפיץ יחד, מוסיפים את פרוסות הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים יחדיו לבסוף נוסיף את הבצל הירוק ונמשיך להקפיץ עוד מספר דקות.
- נוסיף את רוטב הסויה והסצ’ואן לתערובת ונקפיץ יחד עוד כ5 דקות לאחר מכן נוסיף את שבבי האורז שחלטנו קודם ונקפיץ עוד מספר דקות לספיגת כל הטעמים. נוסיף את הקשיו הקלוי בסוף התהליך ונערבב מעט שיקבל גם הוא את כל הטעמים.
- להגשה ניתן לגרוס את הבוטנים הקלויים ולפזר מעל המנה. בתאבון !
הוספה
מזרח ומערב | 227 גרם
שבבי אורז
₪9.90
/ יח'₪4.36ל100 גרם
הוספה
אוליטליה | 1 גרם
שמן זית
₪49.90
/ יח'₪4,990.00ל100 גרם
הוספה
קנור | גרם
רוטב סצ’ואן
₪13.70
/ יח'הוספה
מקסצ'אפ | 300 גרם
רוטב סויה
₪18.90
/ יח'₪6.30ל100 גרם
הוספה
180 גרם
קשיו קלוי
₪19.90
/ יח'₪11.06ל100 גרם
הוספה
180 גרם
בוטנים קלויים
₪9.50
/ יח'₪5.28ל100 גרם