זמן הכנה
40 דק'
מצרכים
  • 1/2 חבילה שבבי אורז
  • 1 בצל סגול לרצועות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 חבילה פטריות טריות חתוכות לפרוסות
  • 1 חבילה בצל ירוק חתוך לחתיכות
  • חבילה ברוקולי מוכן קפוא
  • 6 כפות רוטב סצ’ואן
  • 3 כפות רוטב סויה
  • רבע כוס קשיו קלוי
  • רבע כוס בוטנים קלויים
  • הוראות הכנה
    1. ראשית חולטים את האטריות בקערה עם מים רותחים כ5 דק עד לקבלת אטריות רכות.
    2. לאחר מכן נתחיל בפעולות הטיגון – נתחיל עם הבצל עד שהופך לשקוף נוסיף למחבת את הברוקלי ונקפיץ יחד, מוסיפים את פרוסות הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים יחדיו לבסוף נוסיף את הבצל הירוק ונמשיך להקפיץ עוד מספר דקות.
    3. נוסיף את רוטב הסויה והסצ’ואן לתערובת ונקפיץ יחד עוד כ5 דקות לאחר מכן נוסיף את שבבי האורז שחלטנו קודם ונקפיץ עוד מספר דקות לספיגת כל הטעמים. נוסיף את הקשיו הקלוי בסוף התהליך ונערבב מעט שיקבל גם הוא את כל הטעמים.
    4. להגשה ניתן לגרוס את הבוטנים הקלויים ולפזר מעל המנה. בתאבון !
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מזרח ומערב | 227 גרם

    שבבי אורז

    9.90
    / יח'
    4.36ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    אוליטליה | 1 גרם

    שמן זית

    49.90
    / יח'
    4,990.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    קנור | גרם

    רוטב סצ’ואן

    13.70
    / יח'
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מקסצ'אפ | 300 גרם

    רוטב סויה

    18.90
    / יח'
    6.30ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    180 גרם

    קשיו קלוי

    19.90
    / יח'
    11.06ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    180 גרם

    בוטנים קלויים

    9.50
    / יח'
    5.28ל100 גרם