מאפיין דבש ללא גלוטן
זמן הכנה
30 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- נחמם תנור ל170 מעלות ונתחיל לשמן את תבניות המאפיין שלנו – שמנו היטב.
- נערבב את המצרכים יחד בקערה לפי הסדר הבא: ביצים, סוכר, שמן, דבש, תה, קמח בשילוב עם אבקת האפייה, אבקת קינמון. שימו לב- הערבוב צריך להיות בעדינות אני ממליצה על ערבוב עם מטרפה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעט מפרוסות השקדים מעל כל מאפין. מכניסים לתנור לכ20 דק, עד ליציאת קיסם יבש.
- סירופ לעוגה: 2 כפות דבש חצי כוס מים רותחים חופן פרוסות שקדים מולבנים – לא חייב אבל משדרג. לציפוי נערבב את כפות הדבש יחד עם כוס המים הרותחים עד להמסה מלאה של הדבש (שימו לב שהסירופ צריך להיות סמיך, אם הוא נוזלי הוסיפו עוד כף דבש). בעזרת כף יוצקים את הסירופ מעל המאפיין שלנו כל עוד הוא חם. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
יד מרדכי | 350 גרם
דבש
₪23.50
/ יחידה₪6.71ל100 גרם
הוספה
שהאר | 1 גרם
קמח מיקס C
₪34.90
/ יחידה₪3,490.00ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפיה
₪3.90
/ יחידה₪3.90ל100 גרם
הוספה
פרג | 120 גרם
קינמון
₪15.90
/ יחידה₪13.25ל100 גרם