לביבות תפוחי אדמה מתוקות ללא גלוטן

זמן הכנה
15 דק'
מצרכים
  • 2 בצלים בינוניים
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • כפית קינמון טחון
  • 3 כפות קמח רב תכליתי
  • כפית אבקת אפיה
  • הוראות הכנה
    1. מתחילים בלגרד את הבצק ותפוח האדמה- ולסחוט את הנוזלים משניהם (אפשר להיעזר במגבת).
    2. מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה אחת גדולה עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.
    3. מחממים את השמן במחבת. בעזרת 2 כפות ניתן ליצור את הצורה הרצויה של הלביבה. מוציאים את הלביבות לצינון על רשת, לשמירה על הקריספיות.
    4. ניתן להגיש בתוספת סוכר / שמנת חמוצה . בתאבון ! ! תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 300 גרם

    מלח

    7.90
    / יחידה
    2.63ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תבליני מימון | 100 גרם

    פלפל שחור טחון

    14.90
    / יחידה
    14.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    פרג | 120 גרם

    קינמון טחון

    15.90
    / יחידה
    13.25ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 500 גרם

    קמח רב תכליתי

    19.50
    / יחידה
    3.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    אבקת אפיה

    3.90
    / יחידה
    3.90ל100 גרם