לביבות תפוחי אדמה מתוקות ללא גלוטן
זמן הכנה
15 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- מתחילים בלגרד את הבצק ותפוח האדמה- ולסחוט את הנוזלים משניהם (אפשר להיעזר במגבת).
- מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה אחת גדולה עד לקבלת תערובת במרקם אחיד.
- מחממים את השמן במחבת. בעזרת 2 כפות ניתן ליצור את הצורה הרצויה של הלביבה. מוציאים את הלביבות לצינון על רשת, לשמירה על הקריספיות.
- ניתן להגיש בתוספת סוכר / שמנת חמוצה . בתאבון ! ! תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
פרג | 300 גרם
מלח
₪7.90
/ יח'₪2.63ל100 גרם
הוספה
תבליני מימון | 100 גרם
פלפל שחור טחון
₪14.90
/ יח'₪14.90ל100 גרם
הוספה
פרג | 120 גרם
קינמון טחון
₪15.90
/ יח'₪13.25ל100 גרם
הוספה
תמי | 500 גרם
קמח רב תכליתי
₪19.50
/ יח'₪3.90ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפיה
₪3.90
/ יח'₪3.90ל100 גרם