טורטייה מעדשים אדומות ללא גלוטן

זמן הכנה
10 דק'
מצרכים
  • 6 כפות קמח עדשים אדומות
  • כוס מים פושרים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • אופציונלי אבקת שום, צ'ילי גרוס לפי הטעם
  • הוראות הכנה
    1. תחילה בקערה נערבב את הקמח עם המים עד לקבלת תערובת שהיא לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי. אם היא דלילה מידי להוסיף עוד קצת קמח ואם היא סמיכה מידי עוד קצת מים. לאחר קבלת תערובת אחידה ללא גושים – להוסיף מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.
    2. לוקחים מחבת נון סטיק ומחממים אותה, כאשר היא חמה שופכים בעזרת מצקת מהבלילה ויוצרים מעין פנקייק ענק. אפשר לשחק עם המחבת ככה שהבלילה תכסה את כל המחבת (ללא הוספת כמות נוספת של בלילה). נהפוך ברגע שיש בועות.
    3. הבלילה מספיקה לכ5 טורטיות אפשר למלא בכל מילוי שאתם אוהבים- אבוקדו, ביצה, גבינה ואפילו בשר.
    תוצרת הארץ
    הוספה
    עתיד ירוק | 400 גרם

    קמח עדשים אדומות

    22.90
    / יחידה
    5.72ל100 גרם