וופל בלגי ללא גלוטן
זמן הכנה
15 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- נערבב בקערה את כל המצרכים הרטובים – חמאה, ביצים, חלב ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה נוספת נערבב את כל המצרכים היבשים – הקמח, אבקת האפייה הסוכר וקורט המלח.
- נוסיף את קערת היבשים לקערת הרטובים תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים. אם הבלילה תצא לנו נוזלית מידי נוסיף מעט קמח ואם היא תצא סמיכה מידי נוסיף עוד נוזלים. הבלילה צריכה לצאת במרקם ביניים בין נוזלי לסמיך.
- נניח את הבלילה בצד לכ10 דקות לנוח ונתחיל להכין. נחמם את המכשיר להכנת וופל בלגי, נשמן אותו מעט עם חמאה. כאשר המכשיר חם יוצקים את הבלילה עד שמכסה את סוף השקעים במכשיר.
- בודקים לאחר כ2/3 דקות אם הוופלים שלנו הזהיבו ומוציאים ברגע ההזהבה. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
שהאר | 1 גרם
קמח מיקס C
₪34.90
/ יח'₪3,490.00ל100 גרם
הוספה
עתיד ירוק | 600 גרם
אבקת אפייה
₪22.50
/ יח'₪3.75ל100 גרם
הוספה
מיה | 50 גרם
תמצית וניל
₪3.90
/ יח'₪7.80ל100 גרם