גביניות ללא גלוטן
זמן הכנה
30 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נשים בקערה את כל מרכיבי המילוי יחד ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה. מכניסים את המילוי לשקית זילוף ומניחים בצד.
- לוקחים את בצק העלים, פותחים אותו וחותכים לריבועים שווים. מניחים את הריבועים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפלים בכל ריבוע את 2 הפינות הנגדיות שלו ליצירת הטקסטורה של הגבינית.
- לוקחים את שקית הזילוף ומעל כל קיפול מזלפים את המלית שהכנו (אל דאגה היא לא תנזול לצדדים) לאחד זילוף כל יחידות בצק העלים המקופלות ניתן לעטר ולקשט את הגבינית בכל צורה שתבחרו – אוכמניות/ פירורי עוגיות / שוקולד צ’יפס/ שקדים פרוסים וכל מה שאתם אוהבים!
- לאחר מכן,נכניס את הגבינות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ20 דקות או עד להזהבה. *מומלץ להכין מי סוכר ולהבריש את הגביניות ישר ברגע יצאתם מהתנור. לאחר קירור בטמפ’ החדר, מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ובתאבון !
הוספה
מיה | 100 גרם
סוכר וניל
₪2.50
/ יחידה₪2.50ל100 גרם