בצק סמבוסק ללא גלוטן מ4 מרכיבים
זמן הכנה
30 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה מוסיפים את הביצה ואת השמנת החמוצה ולשים עד לקבלת בצק רל ונעים למגע (לא דביק)
- מרדדים את הבצק בעזרת מערוך וקורצים עיגולים (אני השתמשתי בכוס) לוקחים את העיגול ושמים במרכזו מהרוטב פיצה והגבינה המגורדת וסוגרים אותו למין חצי ירח (צורת סמבוסק) שימו לב שהסגירה תהיה מהודקת שהגבינה לא תברח החוצה בזמן האפייה.
- מסדרים בתבנית את הסמבוסקים שלנו, מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל (לא חייב שומשום אם לא אוהבים)
- למילוי: מה שאוהבים ! אני השתמשתי ברוטב פיצה של חברת “מוטי” וגבינה מגורדת מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים כ15 דקות עד שהמאפים שלנו מקבלים גוון זהוב ושחום. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
תמי | 500 גרם
קמח תמי ירוק
₪19.90
/ יח'₪3.98ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפייה
₪3.90
/ יח'₪3.90ל100 גרם