בצק סמבוסק ללא גלוטן מ4 מרכיבים

זמן הכנה
30 דקות
מצרכים
  • 2 כוסות קמח תמי ירוק
  • 1 ביצה
  • שקית אבקת אפייה
  • גביע שמנת חמוצה
  • הוראות הכנה
    1. מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה מוסיפים את הביצה ואת השמנת החמוצה ולשים עד לקבלת בצק רל ונעים למגע (לא דביק)
    2. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך וקורצים עיגולים (אני השתמשתי בכוס) לוקחים את העיגול ושמים במרכזו מהרוטב פיצה והגבינה המגורדת וסוגרים אותו למין חצי ירח (צורת סמבוסק) שימו לב שהסגירה תהיה מהודקת שהגבינה לא תברח החוצה בזמן האפייה.
    3. מסדרים בתבנית את הסמבוסקים שלנו, מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל (לא חייב שומשום אם לא אוהבים)
    4. למילוי: מה שאוהבים ! אני השתמשתי ברוטב פיצה של חברת “מוטי” וגבינה מגורדת מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים כ15 דקות עד שהמאפים שלנו מקבלים גוון זהוב ושחום. בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 500 גרם

    קמח תמי ירוק

    19.90
    / יח'
    3.98ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 100 גרם

    אבקת אפייה

    3.90
    / יח'
    3.90ל100 גרם