ביסקוטי פירות יבשים ללא גלוטן
זמן הכנה
שעתיים וחצי
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נחתוך לקוביות קטנות את הפירות היבשים ונניח בצד. לאחר מכן, נערבב בקערה את הקמח, אבקת אפייה, סודה ומלח. ובקערה נפרדת נטרוף את הביצים יחד עם הסוכר ותמצית וניל.
- נאחד את הרטובים לקערה של היבשים ונערבב לבלילה אחידה. לבלילה האחידה, נוסיף את האגוזים, פירות יבשים וגרידת תפוז ונערבב היטב.
- לצורת ההכנה יש 2 אפשרויות: 1. למראה כפרי – נעביר לנייר אפייה ונסדר ב2 מלבנים ארוכים במרחק גדול אחד מהשני – הביסקוטי מתרחב מאוד. 2. למראה סימטרי ניתן לאפות באינגליש קייק. להכניס לאפייה בתנור מחומם מראש ל180 מעלות למשך כחצי שעה עד להתייצבות החלק העליון. להמתין לצינון מלא ולאחר מכן לפרוס בעובי של כ0.5-1 ס”מ ולסדר על רשת.
- בשלב האחרון נכניס את הפרוסות שחתכנו מקודם לאפייה נוספת (ייבוש) על חום נמוך 140 מעלות למשך כ20-30 דק עד להשחמה. להמתין לצינון מלא! (כדי שהביסקוטי יהיה קראנצ’י) תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
אשבל | 450 גרם
קמח רב תכילית
₪18.90
/ יח'₪4.20ל100 גרם
הוספה
מיה | 100 גרם
אבקת אפייה
₪3.90
/ יח'₪3.90ל100 גרם
הוספה
מיה | 50 גרם
סודה לשתיה
₪2.80
/ יח'₪5.60ל100 גרם
הוספה
454 גרם
סוכר קוקוס
₪20.20
/ יח'₪4.45ל100 גרם
הוספה
מיה | 50 גרם
תמצית וניל
₪3.90
/ יח'₪7.80ל100 גרם