אצבעות גבינה ללא גלוטן
זמן הכנה
20 דק'
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נחתוך את אצבעות המוצרלה לחצי / את גוש הגבינה לגודל של חצי אצבע. לאחר מכן נטרוף ביצים ונכין בקערות נפרדות קערה עם הקמח וקערה עם פירורי הלחם .
- נטבול כל אצבע גבינה בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם – שימו לב שהפירורים מכסים את כל הגבינה, שהגבינה לא תברח לכם באפייה. אפשר לחזור על הפעולה פעמיים (שימו לב שהציפוי לא עבה מידי).
- לאחר מכן נסדר בתבנית ונכניס למקפיא ל15 דקות. בזמן הזה נחמם תנור על מצב טורבו – 200 מעלות
- נוציא מהמקפיא ונרסס מעט עם תרסיס שמן על כל נשנושי הגבינה שלנו ונכניס אותם לאפייה של כ5 דקות . מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות בצד! *** אין צורך להוסיף תבלינים מאחר ופירורי הלחם של תמי מתאימים בתיבול בדיוק . בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
תמי | 250 גרם
פירורי לחם
₪16.90
/ יחידה₪6.76ל100 גרם
הוספה
תמי | 500 גרם
קמח רב תכליתי
₪19.50
/ יחידה₪3.90ל100 גרם