זמן הכנה
20 דק'
מצרכים
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 3 ביצים
  • כוס קמח רב תכליתי
  • 1 חבילה חבילת אצבעות מוצרלה / 180 גרם גוש גבינה צהובה לבחירתכם
  • הוראות הכנה
    1. תחילה נחתוך את אצבעות המוצרלה לחצי / את גוש הגבינה לגודל של חצי אצבע. לאחר מכן נטרוף ביצים ונכין בקערות נפרדות קערה עם הקמח וקערה עם פירורי הלחם .
    2. נטבול כל אצבע גבינה בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם – שימו לב שהפירורים מכסים את כל הגבינה, שהגבינה לא תברח לכם באפייה. אפשר לחזור על הפעולה פעמיים (שימו לב שהציפוי לא עבה מידי).
    3. לאחר מכן נסדר בתבנית ונכניס למקפיא ל15 דקות. בזמן הזה נחמם תנור על מצב טורבו – 200 מעלות
    4. נוציא מהמקפיא ונרסס מעט עם תרסיס שמן על כל נשנושי הגבינה שלנו ונכניס אותם לאפייה של כ5 דקות . מומלץ להגיש עם מטבל עגבניות בצד! *** אין צורך להוסיף תבלינים מאחר ופירורי הלחם של תמי מתאימים בתיבול בדיוק . בתיאבון, תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 250 גרם

    פירורי לחם

    16.90
    / יחידה
    6.76ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 500 גרם

    קמח רב תכליתי

    19.50
    / יחידה
    3.90ל100 גרם