נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים
זמן הכנה
15 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- לערבב את כל הרכיבים לשכבת האורז בקערה יחד. פצפוצי האורז, סירופ האגבה וחלב האורז.
- לערבב את הרכיבים לשכבת השוקולד (ממרח אגוזי הלוז וחלב האורז) בקערה נפרדת ולחמם כ30 שניות במיקרוגל, להוציא והמשיך לערבב לקבלת מרקם אחיד ולאחר מכן להוסיף 2 כפות שמן קוקוס.
- אני השתמשתי בתבנית של קרח בצורת לב- מכניסים את השכבת האורז ולוחצים עם כפית בכדי ליצור שכבה יותר דחוסה. לאחר מכן שופכים בעדינות את השוקולד לכיסוי שכבת האורז מכניסים למקפיא ללילה והנה לכם נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז.
הוספה
בי&די | 500 גרם
פצפוצי אורז
₪23.90
/ יחידה₪4.78ל100 גרם
הוספה
נטורפוד | 660 גרם
אגבה
₪34.50
/ יחידה₪5.23ל100 גרם
הוספה
דה ברידג' | 1 גרם
חלב אורז שקדים
₪11.70
/ יחידה₪1,170.00ל100 גרם
הוספה
1 גרם
שמן קוקוס
₪53.80
/ יחידה₪5,380.00ל100 גרם
הוספה
270 גרם
ממרח אגוזי לוז
₪24.50
/ יחידה₪9.07ל100 גרם