נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז ללא גלוטן וטבעונים

זמן הכנה
15 דקות
מצרכים
  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 2 וחצי כפות אגבה
  • 1/4 כוס חלב אורז שקדים
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 5 כפות ממרח אגוזי לוז
  • הוראות הכנה
    1. לערבב את כל הרכיבים לשכבת האורז בקערה יחד. פצפוצי האורז, סירופ האגבה וחלב האורז.
    2. לערבב את הרכיבים לשכבת השוקולד (ממרח אגוזי הלוז וחלב האורז) בקערה נפרדת ולחמם כ30 שניות במיקרוגל, להוציא והמשיך לערבב לקבלת מרקם אחיד ולאחר מכן להוסיף 2 כפות שמן קוקוס.
    3. אני השתמשתי בתבנית של קרח בצורת לב- מכניסים את השכבת האורז ולוחצים עם כפית בכדי ליצור שכבה יותר דחוסה. לאחר מכן שופכים בעדינות את השוקולד לכיסוי שכבת האורז מכניסים למקפיא ללילה והנה לכם נשנושי שוקולד ופצפוצי אורז.
    תוצרת הארץ
    הוספה
    בי&די | 500 גרם

    פצפוצי אורז

    23.90
    / יחידה
    4.78ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    נטורפוד | 660 גרם

    אגבה

    34.50
    / יחידה
    5.23ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    דה ברידג' | 1 גרם

    חלב אורז שקדים

    11.70
    / יחידה
    1,170.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    1 גרם

    שמן קוקוס

    53.80
    / יחידה
    5,380.00ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    270 גרם

    ממרח אגוזי לוז

    24.50
    / יחידה
    9.07ל100 גרם