זמן הכנה
30 דקות
מצרכים
  • 10 גרם מלח
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 30 גרם סילאן
  • 500 גרם קמח תמי רב תכליתי
  • 350 מ"ל מים
  • 30 גרם שמן זית
  • הוראות הכנה
    1. מערבבים את כל המצרכים למשך 10 דקות במיקסר או בקערה. לאחר מכן מתפיחים כשעה (עד שנדמה שהבצק כפול בנפחו)
    2. בזמן ההתפחה, מכניסים לסיר את מרכיבי הרוטב: 1 כף שמן זית, 400 גרם עגבניות מרוסקות, 4 שיני שום כתושות (ניתן להשתמש גם בקפואות) בזיליקום, מלח, אורגנו וסוכר לפי הטעם.
    3. מחממים תנור על 250 מעלות. לאחר התפחת הבצק מרדדים, מורחים את הרוטב, מוסיפים את הגבינה ואת התוספות הרצויות
    4. מכניסים לתנור ומורידים את המעלות ל180 ואופים עד שמוכן. בתאבון !
    תוצרת הארץ
    הוספה
    100 גרם

    שמרים יבשים

    15.90
    / יחידה
    15.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    תמי | 500 גרם

    קמח תמי רב תכליתי

    19.50
    / יחידה
    3.90ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    750 גרם

    שמן זית

    60.00
    / יחידה
    8.00ל100 גרם