מתכון פיצה ללא גלוטן
זמן הכנה
30 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- מערבבים את כל המצרכים למשך 10 דקות במיקסר או בקערה. לאחר מכן מתפיחים כשעה (עד שנדמה שהבצק כפול בנפחו)
- בזמן ההתפחה, מכניסים לסיר את מרכיבי הרוטב: 1 כף שמן זית, 400 גרם עגבניות מרוסקות, 4 שיני שום כתושות (ניתן להשתמש גם בקפואות) בזיליקום, מלח, אורגנו וסוכר לפי הטעם.
- מחממים תנור על 250 מעלות. לאחר התפחת הבצק מרדדים, מורחים את הרוטב, מוסיפים את הגבינה ואת התוספות הרצויות
- מכניסים לתנור ומורידים את המעלות ל180 ואופים עד שמוכן. בתאבון !
הוספה
100 גרם
שמרים יבשים
₪15.90
/ יחידה₪15.90ל100 גרם
הוספה
תמי | 500 גרם
קמח תמי רב תכליתי
₪19.50
/ יחידה₪3.90ל100 גרם
הוספה
750 גרם
שמן זית
₪60.00
/ יחידה₪8.00ל100 גרם