זמן הכנה
20 דקות
מצרכים
  • 300 גרם בישקוטים
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • חבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם סוכר
  • חצי כוס חלב
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • כפית תמצית וניל
  • הוראות הכנה
    1. • תחילה נכין את תערובת הקפה עם מנת אספרסו טובה עם כפית סוכר וחצי כוס חלב אם לא – ניתן גם כפית נס קפה מגורען חזקה עם חצי כוס מים וכפית סוכר נעביר לצלחת עמוקה את התערובת שיצאה לנו.
    2. נעבור להכנת הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם איסטנט פודינג וניל, חלב ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. אליה נוסיף את הגבינת שמנת והמסקרפונה ונערבב מספר שניות עד שהגבינות יתמזגו בקצפת.
    3. השלב האחרון – הרכבת העוגה. נטבול את הבישקוטים טבילה ונסדר יפה בתבנית, על זה יוצקים חצי מהקרם שהכנו וחוזרים על הפעולה שוב. מעל שכבת הקרם השנייה נפזר בעזרת מסננת אבקת קקאו לאורך כל העוגה. נעטוף ונכניס לקירור והתייצבות של כ6 שעות. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    200 גרם

    בישקוטים

    25.90
    / יחידה
    12.95ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    85 גרם

    אינסטנט פודינג וניל

    4.90
    / יחידה
    5.76ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 50 גרם

    תמצית וניל

    3.90
    / יחידה
    7.80ל100 גרם