טירמיסו ללא גלוטן
זמן הכנה
20 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- • תחילה נכין את תערובת הקפה עם מנת אספרסו טובה עם כפית סוכר וחצי כוס חלב אם לא – ניתן גם כפית נס קפה מגורען חזקה עם חצי כוס מים וכפית סוכר נעביר לצלחת עמוקה את התערובת שיצאה לנו.
- נעבור להכנת הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם איסטנט פודינג וניל, חלב ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. אליה נוסיף את הגבינת שמנת והמסקרפונה ונערבב מספר שניות עד שהגבינות יתמזגו בקצפת.
- השלב האחרון – הרכבת העוגה. נטבול את הבישקוטים טבילה ונסדר יפה בתבנית, על זה יוצקים חצי מהקרם שהכנו וחוזרים על הפעולה שוב. מעל שכבת הקרם השנייה נפזר בעזרת מסננת אבקת קקאו לאורך כל העוגה. נעטוף ונכניס לקירור והתייצבות של כ6 שעות. תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
200 גרם
בישקוטים
₪25.90
/ יחידה₪12.95ל100 גרם
הוספה
85 גרם
אינסטנט פודינג וניל
₪4.90
/ יחידה₪5.76ל100 גרם
הוספה
מיה | 50 גרם
תמצית וניל
₪3.90
/ יחידה₪7.80ל100 גרם