לחם שקדים ללא גלוטן
זמן הכנה
25 דקות
מצרכים
הוראות הכנה
- תחילה נערבב את כל המרכיבים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק (או לכל תבנית אחרת לאפיית לחם), ניתן גם לאפות בצורת לחמניות בתבנית שקעים. למי שמעוניין להעשיר את הלחם, ניתן להכניס גרעיני חמנייה/ גרעיני דלעת/ שומשום/ פרג/ קצח ועוד..
- מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות לזמן של 15-20 דקות תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
הוספה
שקד תבור | 300 גרם
חמאת שקדים
₪32.50
/ יחידה₪10.83ל100 גרם
הוספה
נטורפוד | 750 מ"ל
חומץ תפוחים
₪20.50
/ יחידה₪2.73ל100 מ"ל
הוספה
מיה | 50 גרם
סודה לשתיה
₪2.80
/ יחידה₪5.60ל100 גרם
הוספה
251 גרם
מייפל
₪26.90
/ יחידה₪10.72ל100 גרם