זמן הכנה
25 דקות
מצרכים
  • 1 כוס חמאת שקדים
  • 3 ביצים
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כף מייפל
  • 1/4 כוס מים קרים
  • קמצוץ מלח
  • הוראות הכנה
    1. תחילה נערבב את כל המרכיבים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
    2. מעבירים לתבנית אינגליש קייק (או לכל תבנית אחרת לאפיית לחם), ניתן גם לאפות בצורת לחמניות בתבנית שקעים. למי שמעוניין להעשיר את הלחם, ניתן להכניס גרעיני חמנייה/ גרעיני דלעת/ שומשום/ פרג/ קצח ועוד..
    3. מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות לזמן של 15-20 דקות תהנו ! הכנתם? תייגו אותי 😊
    תוצרת הארץ
    הוספה
    שקד תבור | 300 גרם

    חמאת שקדים

    32.50
    / יחידה
    10.83ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    נטורפוד | 750 מ"ל

    חומץ תפוחים

    20.50
    / יחידה
    2.73ל100 מ"ל
    תוצרת הארץ
    הוספה
    מיה | 50 גרם

    סודה לשתיה

    2.80
    / יחידה
    5.60ל100 גרם
    תוצרת הארץ
    הוספה
    251 גרם

    מייפל

    26.90
    / יחידה
    10.72ל100 גרם