אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
קצת על עצמי – גל, גולו, גולוטן
שלום קוראים לי גל (גולו) איידן אני בת 22 אוהבת בעיקר להנות מהחיים. אה ואני גם חולת צליאק כבר 11 שנים, אם לרגע עברה לכם
כל מה שאתם חייבים לדעת כשאתם מגלים את הצליאק
ברוכים הבאים למשפחה ! אם הייתם נכנסים עכשיו לחנות, הייתי מציגה את עצמי וזה מה שאעשה גם כאן 🙂קוראים לי גל, אני צליאקית מגיל 10.
צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה
רומא ללא גלוטן
איטליה, איזו הפתעה שדווקא במדינת הבצקים והפסטה האפשרויות שיש לנו, הצליאקים הן בלתי מוגבלות.נכון, כתבתי בעבר פוסט על איטליה וכמה מדהימה היא אבל הפעם הופתעתי
פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ
קצת על עצמי – גל, גולו, גולוטן
שלום קוראים לי גל (גולו) איידן אני בת 22 אוהבת בעיקר להנות מהחיים. אה ואני גם חולת צליאק כבר 11 שנים, אם לרגע עברה לכם
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.