אתם חייבים לנסות
מבצעים שווים
אטריות ביצים ללא גלוטן בחמאת בוטנים
לא מעט פעמים ראיתי לקוחות נגשים למדף ומתעניינים במוצר – אטריות ביצים ללא גלוטן, חלק טענו שהם אוכלים אותו בקביעות אך עם זאת קשה להם
שום שחור – כל מה שרציתם לדעת
לפני מספר חודשים פנתה אלי חברה המשווקת “שום שחור” לא אשקר בהתחלה הייתי קצת סקפטית ואפילו לא הבנתי מה המוצר, הם הבטיחו לי שמוצר כזה
5 הטיפים שכל חייל צליאקי חייב לדעת!
אתחיל ואספר על החוויה שלי בתור חיילת. כמו כולם קיבלתי צו ראשון, הלכתי לתל השומר לבצע את כל המבדקים בידיעה שאני צליאקית- רגישה לגלוטן, וככול
טסים לחו”ל עם צליאק? כל מה שאתם צריכים לדעת
איזה כיף זה טיסות! לגלות עולם לראות תרבויות שונות, וכן גם להנות מטעמים אחרים כאלה שאנחנו לא מכירים. אז אתם בטח שואלים את עצמכם –
צליאק ולימודים
נכון, אני באיחור של חודש וחצי מפתיחת שנת הלימודים אבל בשבילי שנת הלימודים מתחילה עוד שבוע. אני סטודנטית לתואר ראשון, ואת שנת הלימודים אני מתחילה
פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.