5 הטיפים שכל חייל צליאקי חייב לדעת!
אתחיל ואספר על החוויה שלי בתור חיילת. כמו כולם קיבלתי צו ראשון, הלכתי לתל השומר לבצע את כל המבדקים בידיעה שאני צליאקית- רגישה לגלוטן, וככול
לחם ללא גלוטן יכול להיות טעים
לחם טעים ללא גלוטן, יש דבר כזה? לחם אף פעם לא משך אותי, יש שאומרים שהגוף מרגיש. שכנראה הבנתי שלחם לא עושה לי טוב ונמנעתי
סרי לנקה ללא גלוטן
לפני שנה עוד הייתי בעומק בתוך עבודת הסמינריון ולא נשכח גם את הפרויקט גמר שריחף לי מעל הראש, אבל כמו כל סטודנט, שמאמין שכשהוא יסיים
פיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר
הפיתה ללא גלוטן המומלצת ביותר! כמה שיחות היו לי על פיתות, הבצק הכול כך פשוט הזה לפעמים יכול לעשות ההבדל. ואני לא מדברת רק על
פשטידה ללא גלוטן – פסטה ופטריות בבשמל
מקרוני בתוספת פטריות טריות ברוטב בשמל אפוי בתנור המתכון נלקח ותורגם מהאתר https://www.tasteloveandnourish.com/ פטריות: 2 כפות שמן זית 16 גרם פטריות טריות 1 שאלוט גדול, קצוץ
סיני ללא גלוטן
סיני ללא גלוטן הקיץ הגיע ואיתו הרצון לצאת לחופשה משפחתית, כזו לא תקרע את הכיס אבל חיפשנו משהו קרוב. אין מה לעשות ככה זה שכל
אותם הטעמים, ללא גלוטן
שמי גל איידן ואני חולת צליאק כבר 11 שנים, חיה בבית בו אני ואימי מכירות את הצליאק מקרוב. במהלך השנים נאלצנו לחפש פתרונות קלים וטעימים שיקלו על שגרת חיינו שהשתנתה ביום אחד. לשמור על אותם הטעמים הרגילים והמוכרים על אף “המגבלה” החדשה שלנו.
לאחר שחרורי מצה”ל ובמסגרת חיי כסטודנטית ערכתי חיפוש מעמיק אחר אותם מוצרים הקיימים בשוק ולהפתעתי הרבה גיליתי שקיימים לא מעט מוצרים טעימים ואיכותיים שפשוט לא נמצאים בהישג יד.
היום אני מנסה להביא אליכם את השינוי שלי ולאפשר לכל הנמנעים או הרגישים לגלוטן לקבל את אותם המוצרים. המטרה שלי כאן בגולוטן היא לאפשר לכולכם ליהנות מאותם הטעמים ומהמגוון הקיים בשוק בלי לצאת מהבית ומבלי לחפש בנרות.